Om fonden

Fanø Sparekasses Fond ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner i udvikling og realisering af projekter samt velgørende formål, der fremmer værdifulde fællesskaber inden for kultur- og foreningsliv. Vi vil fortælle gode historier om fonden til omverdenen.

Fondens formål

Fanø Sparekasses Fond har et mål om at udvikle lokale initiativer gennem støtte.

Fanø Sparekasses Fond ønsker at fremme det lokale foreningsliv samt den kulturelle og sociale udvikling, når:
- det gør en forskel
- initiativtager brænder for det, de gør
- når ansøger er ambitiøs på projektets vegne.

Historie

Fanø Sparekasses Fond blev stiftet i forbindelse med sammenlægningen af Fanø Sparekasse og Middelfart Sparekasse i 2023.

Værdier

Fanø Sparekasses Fond har et mål om at udvikle lokale initiativer gennem støtte. Fanø Sparekasses Fond ønsker at fremme det lokale foreningsliv samt den kulturelle og sociale udvikling, når:- det gør en forskel- initiativtager brænder for det, de gør- når ansøger er ambitiøs på projektets vegne.

Fundats

Til Fanø Sparekasses Fond er der i forbindelse med sammenlægningen af Fanø Sparekasse og Middelfart Sparekasse udarbejdet en fundats, der blandt andet beskriver, hvilke formål fonden støtter og hvordan fondens stamkapital og uddelingsaktiver er sammensat. Fundatsen er grundlaget for fondens virke.

Formue

Fondens stamkapital udgør ved stiftelsen kr. 58.227.768. Heraf er kr. 56.227.000 anbragt i garantbe­viser i Middelfart Sparekasse, mens et beløb på kr. 2.000.768 er indbetalt kon­tant. Fonden modtager gerne private donationer.
Kontakt os på info@fanosparekassesfond.dk for nærmere aftale.